Nordens ledande leverantör av lossningsutrustning för mobila enheter

Familjeföretag sedan 2005

AACA Group AB – ett familjeföretag sedan starten 2005.
AACA är den auktoriserade återförsäljaren för Gardner Denver, den världsledande tillverkaren av kompressorer för mobila transporter.

AACA är nordisk partner för Gondrom och har ett komplett sortiment för allt som behövs för lossning från mobila enheter. På vårt lager finns tillbehör för alla tankfabrikat.

Goda råd
Vår ambition är att erbjuda våra kunder en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. De tekniska lösningarna består av mycket mer än bara en kompressor eller en pump. Ett flertal frågor behöver besvaras innan arbetet påbörjas. Vi är gärna med i beställningsprocessen av den nya bilen.
Vi har stor erfarenhet av alla de frågor som finns avseende de smidigaste och bästa lösningarna för lossningsutrustning.

Med vår erfarenhet och med hjälp av modern teknik ger vi inte bara råd – vi skickar med bilder, ritningar och konkreta instruktioner.

Alla manualer finns på svenska.

Verkstad/Påbyggnad
I vår verkstad utförs service och underhåll av maskiner och lossningsutrustning. Här monterar vi kompressorer, pumpar, hydraulsystem, gångbord, verktygslådor och belysning. Tack vare vår svets- och teknikkompetens görs många olika reparationer och anpassningar. Det är hos oss du hämtar din färdiga bil.

Lager i Norrköping
Från vårt lager kan vi snabbt leverera maskiner och de reservdelar ni behöver.